Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Συνέχεια με Euroleague!

739. (π 4.5) ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ  2 (1.75) : Οι Κροάτες στην έδρα τους είναι πιο δυνατοί.Θέλουν την νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης αλλά οι Πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι να κάνουν το λογικό και να <<καθαρίσουν>> την δεύτερη θέση στον δεύτερο όμιλο.

742. ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  2 (1.80) (π 2.5) : Δυνατό ματς για τις δύο ομάδες όπου θέλουν να μετρήσουν δυνάμεις για τη συνέχεια.Η Αρμάνι για άλλη μια χρονιά παρά τις πολλές μεταγραφές δεν εντυπωσιάζει και δεν έχει βρει τον απαραίτητο ρυθμό που απαιτείται.Ο Εξάκις πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναικός προέρχεται από βαριά ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρ του Ομπράντοβιτς.Επιστρέφουν οι Μπατίστα,Μαυροκεφαλίδης και αναμένεται να δώσουν λύσεις κάτω από τη ρακέτα.Είναι πιο δυνατός από την αντίπαλό του και αν είναι σοβαρός έχει το πλεονέκτημα.
Σημείωση : Ο αγώνας δεν διεξάγεται στην φυσική έδρα της Αρμάνι στο Μιλάνο.

743. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  Οver (ο 158.5) : Οι δύο ομάδες έχουν περάσει στην επόμενη φάση και έχουν τελειώσει τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου αντίστοιχα.Θα γίνει ανοιχτό και καλό παιχνίδι και η Φενέρ θα βοηθήσει στο να <<ανοίξει>> το σκορ.Το όριο μοιάζει σχετικά μικρό για τέτοιο ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχόν υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!