Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Πάμε και πάλι ταμείο!



729. ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ 2 (1.80) (Π 6.5) : Οι Πέισερς χωρίς τον Πολ Τζωρτζ έχασαν πολύ από την περσινή λάμψη τους.Υπάρχουν πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι τους και οι Χίμπερτ,Ουέστ δεν δίνουν τις λύσεις που περίμεναν.Οι Κλίπερς από την άλλη μετράνε 8 σερί νίκες,είναι σε ανοδική πορεία και ο Μπλέικ Γκρίφιν μοιάζει ασταμάτητος μαζί με την βοήθεια του Κρις Πολ και ΝτεΆντρε Τζόρνταν.

735. ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ - ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ  1 (1.80) (Π 5.5) : Οι Ταύροι παρατάσσονται πλήρεις και ξεκούραστοι στην έδρα τους και όσο οι Ρόουζ,Γκασόλ παραμένουν υγιείς οι Μπουλς δεν θα έχουν πρόβλημα απέναντι στους κουρασμένους Νετς.Οι παίκτες του Λάιονελ Χόλινς θα προσπαθήσουν για την ανασύνταξή τους αλλά όλα εξαρτώνται από τους γηπεδούχους Μπουλς.

737. ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ  1 (1.80) (Π 8.5) : Μεγάλο ντέρμπι δύσης στο Γκόλντεν Στέιτ ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες.Οι Γουόριορς είναι σε φοβερή κατάσταση,έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα και με μπροστάρηδες τους Κάρι,Τόμπσον ελπίζουν στο δαχτυλίδι.Οι Ρόκετς έχουν αρκετές απουσίες για το σημερινό ματς αναμέσα τους Χάουαρντ,Παπανικολάου και μοιάζει αρκετά δύσκολο να αποφύγουν την ήττα παρά τις τρομερές εμφανίσεις του Τζέιμς Χάρντεν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχόν υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!