Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Άντε και καλή μας αρχή!






707. (7.5) ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ   2(1.75) : Οι Πίστονς ακόμα ψάχνονται στο πρωτάθλημα.Παρά τις κάποιες καλές εμφανίσεις τους δεν κερδίζουν κάτι ουσιαστικό στο τέλος.Οι Μπλειζερς από την άλλη πηγαίνουν...τρένο.Κατέχουν ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στο πρωτάθλημα και οι Λίλαρντ,Όλντριτζ τους οδηγούν εκ του ασφαλούς.

709. ΝΙΟΥ ΟΡΛΕΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ - ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ(7.5)  1(1.75) : Οι <<Πελεκάνοι>> είναι μια από τις πιο νεανικές ομάδες της Λίγκας.Διαθέτουν στο ρόστερ τους τον μελλοντικό σταρ Άντονι Ντέιβις.Είναι αρκετά σοβαροί στην έδρα τους και απέναντι στους κάκιστους (και) φέτος Νικς λογικά θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

710. ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ - ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ(9.50 1(1.75) : Η επιστροφή των Ντουράντ,Γουέστμπρουκ έκαναν ξανά ομάδα play-offs τους Θάντερ.Θα αναζητήσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους που θα τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση.Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο σαφώς βελτιωμένοι φέτος θα παλέψουν το ματς όσο μπορούν αλλά λογικά θα παραδωθούν στις ορέξεις του Ντουράντ και του Γουέστμπρουκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχόν υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!