Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Back to the base!


799. (π.3.5) ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ - ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ  2 (1.80) : Οι Μάτζικ από τις πιο νεανικές ομάδες της λίγκας έχουν ξεκινήσει καλύτερα απ'ότι περίμεναν.Έχουν ρεκόρ 9-16 και παίζουν καλό μπάσκετ ανεξαρτήτως αποτελέσματος.Οι Χοκς από την άλλη είναι σε τρομερή κατάσταση.Έχει 9 σερί νίκες και οι Μάτζικ δεν μοιάζουν αρκετοί ώστε να τους σταματήσουν.

801. ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ Under (o 204.5) (1.80) : Σπουδαίο ματς στο Μιλγουόκι.Οι Μπακς του Αντετοκούνμπο θέλουν τη νίκη μπροστά στο κοινό τους για να εδραιωθούν στις θέσεις των play-off.Οι Κλίπερς κατώτεροι των προσδωκιών ηττήθηκαν από τους Γουίζαρντς χθες και ποντάρουμε στην κουρασή τους για χαμηλότερο σκορ από το αναμενόμενο.

803. ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ - ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ  1 (π.6.5) (1.75) : Χάρντεν για MVP.Άπαντες στους Ρόκετς κινούνται στον αστερισμό του "μούσια" που δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ.Μετά τους 44 πόντους μέσα στο Σακραμέντο ποντάρουμε στη φόρμα του και παρά τις απουσίες τους θα επιβληθούν των μέτριων Νάγκετς όπου δν μοιάζουν ικανοί να τους σταματήσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχόν υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!